23.05.2019 г., 16:39 ч.

Стая (матура) 

  Поезия » Свободен стих
561 1 2

Събуждат ме трепети,

мисли след мисли вървят си...

Не мога да бъда затворен във стая.

Не искам да бъда затворен във Ада.

Небето е синьо и нищо не чака, и сякаш е някак заспало, или пък с едното око недовижда.

Поне още час ще се взирам в тавана на малката стая.

Листа - недописан, делят ме пет крачки от Рая...

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??