13.07.2018 г., 14:17 ч.

Стая с оранжеви стени 

  Поезия » Философска
538 2 1

Стоиш в стая с оранжеви стени.

И тя е пълна, и е празна.

Напрягаш се да видиш светлини,

А има само тишина омразна...

И в кратък миг долавяш слънчева следа,

Дали е тя, дали не е искрата,

Протягаш пръсти, ярост се топи.

И се подпалва,

И изгаря тъмнината.

© Михаела Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??