19.05.2007 г., 12:43 ч.

Стени 

  Поезия
523 0 2
От фалшивите ти думи никак не боли.
Казах ти го вече 315 пъти.
(Защото) скрих те във ума си зад сигурни стени.
Ослепи ме - да не виждам как прозира кухостта ти…?!

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??