1.12.2010 г., 12:27 ч.

Стига ми 

  Поезия » Любовна
676 0 2

Аз не искам нищо в замяна
срещу любовта си към теб,
стига ми, че съм вечно засмяна,
че за  тъга и сълзи не идва ред...
Не искам плеада от гръмки слова
срещу моите  стихове нежни,
стига  ми твоята мъжка  ръка,
да ме потапя в океани безбрежни,
в които плават мечти и цветя,
и душите ни тъй белоснежни...
Стига ми даже само това,
да се събуждам до тебе, любими,
когато всяка нова  зора
носи  мигове незабравими…             
           
             D. Patton

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??