Цветове
топли и светли летят,
показващи
вълшебство и романтика
в сърцето ми,
раждащи се от
думите на съществуването ти
да съм ти
човек за обичане
с любовта ти смислена.
Въздухът, чист
от гледката
на съдържанието
в писмата ти,
специално за мен
подарени,
е човечност мечтателска.
Свободата с теб е
сърцебиене,
сълзи нежни
и очаквания
за безкрайни надежди,
че щастието се усмихва,
виждайки от нас
как се извършва
златната дейност,
с добротата
прегръщаща се.
За Стельо
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени