2.05.2014 г., 21:19 ч.

Стих по небето 

  Поезия » Любовна
499 0 0

Стих по небето

На Г.

Сто тишини сгушени спях
в очите ти страшно красиви
и в тях потъвам, потъвам,
шеметно потъвам зашеметен.
Времето се е спряло в лятото
и всичко в една сълза с любов
се побира. И в едно глухарче.
А в нашите измерения пишат
с въгленче стих по небето -
обичам те, обичам те...

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??