СТИХИЯ
Не искам да бъда мъркаща котка,
ще бъда тигрица опасна и зла.
Не, няма да бъда монахинята кротка,
няма да бъда домакиня добра.
Не искам да бъда ангелче нежно,
леко да пърхам с бели крила,
Ще бъда аз дявол, изкушение сладко,
ще бъда магия за теб във нощта.
Не искам да бъда светла и мила,
не искам да бъда скучна жена,
фурия съм аз, бедствие страшно,
доближиш ли ме знай, ще те изгоря!
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Всички права запазени