19.12.2018 г., 11:22 ч.

Стихотворение в съзвучия 

  Поезия » Хумористична
494 0 0

Боса пак видях със нова

да танцува боса нова.

Пяха (тя е черноока)

Очи чёрные” в караоке.

 

Но жена му, що говеждо

готви му, се договежда,

па с арсеник го намазва

(той нали Арсен се казва,

 

по фамилия Дюлгеров,

а пък всъщност – Адюлтеров).

Де да бе като във вица –

да е весела вдовица!

 

Тази смърт скоропостижна

във фамилия престижна

на богат наследовател

я разкрива следовател.

 

Строг инспектор Стрезов стар

с туй ще стане супер стар.

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??