Dec 19, 2018, 11:22 AM

Стихотворение в съзвучия 

  Poetry » Humour
496 0 0

Боса пак видях със нова

да танцува боса нова.

Пяха (тя е черноока)

Очи чёрные” в караоке.

 

Но жена му, що говеждо

готви му, се договежда,

па с арсеник го намазва

(той нали Арсен се казва,

 

по фамилия Дюлгеров,

а пък всъщност – Адюлтеров).

Де да бе като във вица –

да е весела вдовица!

 

Тази смърт скоропостижна

във фамилия престижна

на богат наследовател

я разкрива следовател.

 

Строг инспектор Стрезов стар

с туй ще стане супер стар.

© Владимир Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??