14.05.2017 г., 22:46 ч.  

Сто бакшиш за певеца! 

  Поезия » Любовна
376 0 8

СТО БАКШИШ ЗА ПЕВЕЦА! 
Р. Чакърова 

 

Тихо вятърът сплете ме в своя пролетен тътен... 
Още ден без ръцете ти, още ден без гласа ти. 


Още залез без ласки, още изгрев без думи. 
Още пътища много, и пътеки, и друми... 


Още страх, още срам, още късче надежда. 
Още свещи във храм. Още слепи проглеждат. 


Още мъртви възкръсват. Още рана боли. 
Извинени отсъствия. И виновно вали... 


Аз нахалост обесена, ти погрешка умрял. 
Сто бакшиш за певеца, тази песен изпял! 


Още двеста за биса и бутилка мавруд!!! 
Текста кой го написа?... Вероятно е луд... 

 

Лондон 13/05/2017 '  17:04

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??