1.02.2023 г., 12:56 ч.

Сто Живота обичане 

  Поезия » Любовна
434 1 0

Не!

Няма да те пусна да си тръгнеш!

Не чуваш ли?! Не искам! И не мога!

И в сто живота, гръб да ми обърнеш,

душата Теб ще търси, пак до изнемога.

Готов съм с Дявола ортак да стана.

При Господ да приседна на вечеря,

цената ще платя за двама,

но, не и да те нямам.

Не!

Отказвам!

При мене остани,

любов да вдишам.

Със всеки удар на сърцето си Те моля,

един Живот ми подари

и се заричам,

и в следващите сто

да Те ОБИЧАМ!

© DiaryGirl Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??