14.03.2013 г., 9:28 ч.

Стомана и кадифе 

  Поезия » Любовна
552 0 5

Валс. Феерия във черно-бяло.

Стомана. Гладко кадифе.

Като струна е крехкото тяло,

а неговото - острие.

 

Притиснати, до болка слети

със музиката, с бялата магия в транс...

Около тях не съществува нищо. Слепи

с любов танцуват своя валс.

 

С ръка на грациозно рамо,

в прегръдката на двете му ръце

отдава му се духом и е само

пулсиращо, обречено сърце!

 

13.03.2013

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??