СТРАДАМ ЗА ТЕБ (песен)
Разпиляла косите си на самотното легло,
Аз не мога да заспя, за тебе мисля.
И в гърдите ми се е свило, до болка само,
Говори си сърцето ми за теб сега.
Не мога да заспя и Луната не спи,
Звездите не спят, вятъра шепти.
Без теб боли ме и страдам сама,
Без твоите очи няма я любовта.
Страдам за теб, страдам аз,
Плача за теб ,плача аз
Сълзите си изплаках аз.
Мисля за теб, мисля аз,
Тъгувам за теб, тъгувам аз
И сърцето си предадох аз.
Разпиляла лъчите си над града студен,
Луната не ще да заспи: мисли си за мен.
От моите очи капят горещи сълзи
И душата ми от болка крещи.
© something else Всички права запазени
Поздрави!!!