Jan 17, 2007, 8:58 PM

СТРАДАМ ЗА ТЕБ (песен) 

  Poetry
2126 0 1

СТРАДАМ ЗА ТЕБ (песен)
Разпиляла косите си на самотното легло,

Аз не мога да заспя, за тебе мисля.

И в гърдите ми се е свило, до болка само,

Говори си сърцето ми за теб сега.

Не мога да заспя и Луната не спи,

Звездите не спят, вятъра шепти.

Без теб боли ме и страдам сама,

Без твоите очи няма я любовта.

Страдам за теб, страдам аз,

Плача за теб ,плача аз

Сълзите си изплаках аз.

Мисля за теб, мисля аз,

Тъгувам за теб, тъгувам аз

И сърцето си предадох аз.

Разпиляла лъчите си над града студен,

Луната не ще да заспи: мисли си за мен.

От моите очи капят горещи сълзи

И душата ми от болка крещи.

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??