20.07.2008 г., 1:27 ч.

Страх 

  Поезия
1159 0 5
Пишех ти писма,
но ги горях...
Не смеех да призная –
слаба бях

Исках да ти кажа,
но не знаех как.
Думите ми бягаха
и замлъквах пак...

Любовта ме изгаряше,
но не признавах...
Сякаш, гледайки те,
онемявах.

И ти отиде си...
без да го желаеш...
Обичам те... дано
вътре в себе си го знаеш...

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??