2.05.2008 г., 10:47 ч.

Страх 

  Поезия » Любовна
674 0 3

Познавам те, не разбираш ли?

Обичам те, не чувстваш ли?

Моля те, не ме поглеждай - много ме боли,

този студ никога не съм усещала преди.

Спомените плачат, миналото пак да върнат

и дори да се обърна, аз няма да те върна.

Трудно ми е да те мразя, лесно е да те обичам,

сълзите още пазя, те са в мене вечни.

Страх ме е, когато стигна до улица една, случайна,

а ти ще ме подминеш като поредна гара!

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??