23.10.2007 г., 17:50 ч.

Страх ли беше? 

  Поезия
885 0 4

Мечтите ми затри
и сърцето ми разби.
Сега за мен забрави!

Да плача не ме видя.
Така и трябваше - да се скрия!
И сълзите ми от теб да укрия.

За студена ти ме имаше,
но не знаеш как сърцето ми от теб се свиваше.

Защо те достраша при мен да дойдеш ти
и в реалност да превърнеш нашите мечти?!

И като страхливец ти ми отвърна -
като друга пред мен прегърна.

© Габриела Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??