15.10.2007 г., 12:58 ч.

Страха аз ще ти отнема 

  Поезия
412 0 9
Защо страхуваш се да го обичаш
и криеш лицето си зад маски.
Пречисти се от лъжите
и го дари с нежни ласки.

Той обича те и ти го казва,
но защо страхуваш се да си признаеш.
Бленува те и го показва,
и ти обичаш го, знаеш.

Не мога да приема
душата ти безучастна.
Страха аз ще ти отнема
и с любовта си ще бъдеш съпричастна.
 








 

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??