2.12.2006 г., 0:52 ч.

Страхливец 

  Поезия
1291 0 2
-Страхливец-

Мълчи! Сведи очи и просто замълчи!
Измамнико! Лъжите са разобличени!
Тъй както снощи разсъбличаше ме ти...

Страх те е да ме погледнеш сега, нали
в очите ти, сълза не виждам да блести,
но виждам спомена за мене там седи.
Един страхливец си... Поредният... и Ти...

Предаде, нарани и си отиде
от непоносимост към страха си, си отиде.
Да! Боли да гледаш как взират се в теб две наранени очи,
и с тъжен, питащ поглед те презират!
Боли, когато искаш да видиш, сълза на милост в тях,
а не намираш.

Мълчи! Сведи очи и просто замълчи!
Отивай си...
Плачи!

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??