24.05.2008 г., 22:10 ч.

Страхливост 

  Поезия » Любовна
685 0 0
 

Отбягваш ме.

Страхуваш се от мене.

Аз съм огнена жена -

с очите си ще те подпаля,

с плътта си ще те изгоря...

Но ти обичаш друга.

Разбирам те -

 страхуваш се от себе си!

 

       03.07.1994 г.

 

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??