14.09.2014 г., 21:06 ч.

Страхове 

  Поезия
365 0 1

Страхувам се
от мрака на живота
и този страх
живее вътре в мен.
Заключена
в невидима окова,
гасна тихо
със залязващия ден.

Страхувам се
от тишината на нощта
и сенките,
минаващи безшумно;
от нейната
безмълвна самота…
и как душата ми
безмилостно поглъща.

Страхувам се
най-вече от страха,
задето ме обсебва
и убива.
И все така,
и все сама
аз търся светлина,
но не намирам.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вгледай се в себе си!!! Ще намериш
Предложения
: ??:??