28.06.2008 г., 13:53 ч.

Страхувам се 

  Поезия
754 0 15

              Страхувам се

 

 

 

 

 

 

Не ме е страх от самотата,

пируваща във моята душа.

Страхувам се от тъмнината,

от изпепеляващия огън на леда.

 

 

 

 

Не ме е страх от тишината,

поробила самотното сърце.

Страхувам се от светлината,

от лъча надежда, прокрадващ се.

 

 

 

 

Не се страхувам от страха си -

с безстрашие го стъпквам и вървя напред.

Страхувам се от смелостта си -

да повярвам аз отново в теб.

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??