23.11.2008 г., 22:32 ч.

Странни гласове ми говорят 

  Поезия » Любовна
535 0 7
 Странни гласове ми говорят,
нашепват ми за песента на гората.
Странни гласове ми говорят -
казват ми да се взра в лицето на луната.
Странни гласове ми говорят,
напяват ми да се слушам в тишината.

Странни гласове ми говорят,
нещо искат да ми кажат,
навярно тайно подразбират,
че в ритъма на тяхната игра
душата търси красота.

Душата ми е жадна за това,
което в бунта й се ражда!

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??