26.05.2009 г., 21:30 ч.

Странностите в книгата на живота 

  Поезия » Любовна
351 0 0

Аз съм весело момиче с безгрижна душа.
Така орисницата ме обрича да не мога без радостта.
Обичам със смеха да тичам, да се радвам на пролетта,
на разцъфнал храст да приличам,
да не се страхувам от зимата.
Аз съм весело момиче с безгрижна душа.
На любов орисницата ме обрича и на малко тъга,
да живея, да се смея, да пиша това, което чувствам сега.
Да пътувам през страниците на книгата, наречена живот.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??