27.05.2006 г., 9:21 ч.

Страст  

  Поезия
1009 0 4

Когато хапиш устни
да не закрещиш
във нощния екстаз
и тялото се гърчи
от безумна страст,
когато длани запотени
впиват нокти
във плътта -
накратко -
когато
любовта
за теб изгрее
и всяко друго чувство
вече само тлее
и разбудени копнежи
сриват другите стремежи -
тогава присвитите очи
съвсем леко отвори,
моя поглед ти срещни,
любовта ми в него прочети
и не питай се тогаз
дали във теб съм влюбен аз!

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??