13.02.2010 г., 11:14 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна
497 0 0

Страст

 

 

Не мога да не казвам:

ОБИЧАМ ТЕ! - със цялото сърце и ум.

До теб съм всеки ден,

дори сънувам те... не спират мислите...

И силната възбуда ме събужда.

 

Разтопена от усмивка чиста,

и погледа - дълбок, говорещ за любов...

... изтръпват устните ми в луд копнеж да те целунат...

... умирам... в топли длани заравям своето лице.

 

Кипяща страст изгаря ме отвътре.

Не се страхувам и ще споделя:

Желанията -

някакви секунди делят предходен от предишен миг.

 

Усещам се различна, променена, сдържана, разумна,

пестелива, уравновесена, не толкоз шумна,

влюбена и сладкодумна...

 

А времето лети.

И може би със себе си ще вземе

таз приказка на моите мечти.

 

Ужасно много би ми липсвал,

ако не си до мен на старини.

Ще бродя в мислите си да те търся

дори в последните си дни.

 

А приказката ще остане в гроба,

заровена дълбоко във пръстта.

Уви! Такъв е той - животът -

не ще даде да продължа.

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??