8.07.2006 г., 21:23 ч.

Страст 

  Поезия
791 0 1

СТРАСТ

 

Утрото изгрява, облян от нежните лъчи на слънцето,

Лек полъх в ушите ми, и живота минава покрай мен, тъй фино, тъй нежно свисти с вкус на утрен летен дъжд.

Поглеждам през очите ти любовта, обливаща съзнаниаето ми,

Усещам как птичките пеят за любовта с треперейки гласчета звънтейки в косите ти.

Слънцето гали нежните вълни на морето, а бурната тъма крие земята за да утолее жаждата си за любов.

Екотът на гората и мириса на току-що спряла буря разкривайки слънцето зад малките пролуки над облаците, карат ме да съм жив.

Бори се всеки ден за вкуса на слънцето, за мириса на вятъра, за кънтящия звук на водата.

За нежното докосване на жената, тъй както само тя може да ти покаже страстта към живота.Жвотът е страст.Всеки миг, всеки дъх.

© Гъри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е и много ми хареса!
Предложения
: ??:??