20.01.2007 г., 0:24 ч.

Страст  

  Поезия » Друга
934 0 0

Една ръка ме гали по челото,
нежно плъзна се по мойта гръд,
и в миг разбра, че тук е топлата ми плът.
Бушуваща и неутолима.


Това е туй човешка кръв,
жадуваща, тя твойта гръд достигна
и вплетени в едно начало
на нежност и дълбока страст,
започна буря и сега ще спре...


Не бой се, туй е то начало ново
на истинската чистота

и луда кръв успокоена
под ударите на страстта.


Ръката нежно ме погали
и каза: туй животът го желай!
Страстта успокоена вече,
кръвта пулсираща в безкрай!

© Мария Бистрина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??