4.11.2008 г., 22:35 ч.

страст 

  Поезия » Друга
553 0 0
една цигара дими в нощта...
огънят в камината огрява две тела...
едни ръце се милват с карамелени ласки...
две тела се сливат във едно...
безброй шоколадови целувки опитват сладкия грях
на любовта...
страстта изгаря тръпнещите влюбени души...
розовите листа потрепват сякаш искат да полетят...
две тупкащи сърца....
две изгарящи тела....
безброй разтапящи целувки...
една огнено гореща любов...

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??