9.05.2008 г., 7:25 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна
603 0 3

Видя ли как се гледахме в очите,
сякаш се изпивахме със поглед?
Ръцете, устните, телата се докосваха
със страст и нежно.
Търсехме се със целувки
и тръпнехме в шеметна наслада.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??