12.06.2008 г., 21:49 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна
574 0 8

Липсва ми твоята близост

липсва ми нощем дъхът

искам отново да виждам

и докосвам аз твоята плът

 

Но ласки да моля не мога

без думи ела и вземи

от мене каквото поискаш

или пък за всичко прости

 

И до мене докрай остани

със открита и чиста душа

мил, нежен и страстен бъди

и попивай със плам любовта

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??