4.09.2007 г., 8:49 ч.

Страст 

  Поезия
536 0 1
 

Тъй жарка страст бушува в мене,
не мога да я проумея,
над тялото си нямам власт,
опитвам се с тебе да я изживея.

Целувките ти ме карат да трептя,
в ръцете ти да се извивам,
да искам в мене да те чувствам пак,
докато жарта от тялото ми се излива. 


             03.09.2006

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??