Тъй жарка страст бушува в мене,
не мога да я проумея,
над тялото си нямам власт,
опитвам се с тебе да я изживея.
Целувките ти ме карат да трептя,
в ръцете ти да се извивам,
да искам в мене да те чувствам пак,
докато жарта от тялото ми се излива.
03.09.2006
© Гергана Бояджиева All rights reserved.