StreetBeat>pOETRY
Лирично искам да се изразя,
но улицата възразява.
Ще искам да я поразя,
умирайки, за да не се прозявам.
На думи гледам как да го докарам
до място – енергиен център на света,
където бих могъл да си прекарам
единствено проблясъците на мига.
А после, върнат в трудодните,
да търся новите моменти,
които слънчево да питат,
дали съм бил в центъра.
19.03.07
софия
© Братан Всички права запазени