17.09.2013 г., 23:19 ч.

Стрела 

  Поезия
465 1 1

Небето заплака над гъста мъгла,

във нея заби свойта водна стрела.

Мъглата не мръдна и път не направи,

а водната струя през нея остави

да мине свободно - и без съпротива.

Така и във мойто сърце се забива

стрелата със твоя любовна частица -

свободно я пускам и става царица,

а как неусетно ме впримчва, с което

оставя объркани мисли в сърцето...

 

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??