20.12.2007 г., 20:58 ч.

Студ 

  Поезия » Любовна
499 0 2
 

Студено е.

Кръвта сякаш е заспала.

Самотно е.

Сърцето хода си забавя.

Тъжно е.

Дъхът следи не оставя.

Жалко е.

Посърнала свежест увяхва.

Тъмно е.

Път не се улавя.

Скръбно е.

Без любов свят в света се разпада.

© Прашинка Космическа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??