27.10.2021 г., 8:19 ч.

Студ 

  Поезия » Любовна
309 1 1

Прегръщам те не еротично.
Намерих те там, след завоя.
И всичко сега е различно.
За малко усещам те своя.
За малко усещам те нежна,
потънал в коси разпилени.
Усещам сърцето ти снежно,
дълбоко някъде в мене.
Стопли го. Навън е студено.
А после тръгни си по пътя.
Ще срещнеш любов несъмнено.
А аз ще поскитам безпътен.

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубаво стихотворение. Само там трябва да е - в дълбокото някъде в мене. От самосебе си идва, така го прочетох
Предложения
: ??:??