6.10.2005 г., 23:02 ч.

Студено 

  Поезия
740 0 1
Есенна кал,
унили влажни покриви,
ръждясали врати,
огради без мазилка,
бетон,асфалт,
настръхнали тепета
и неочаквано се будиш,
а всичко побеляло
като за първото причастие.
Смиряваш се
успокоено в себе си...
Нечестно е
да се топи снегът.
Нечестно е
да ти крадат илюзии...

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??