Oct 6, 2005, 11:02 PM

Студено 

  Poetry
741 0 1
Есенна кал,
унили влажни покриви,
ръждясали врати,
огради без мазилка,
бетон,асфалт,
настръхнали тепета
и неочаквано се будиш,
а всичко побеляло
като за първото причастие.
Смиряваш се
успокоено в себе си...
Нечестно е
да се топи снегът.
Нечестно е
да ти крадат илюзии...

© Светлозар Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??