27.06.2013 г., 23:11 ч.

Студено уиски и зелени цигари... 

  Поезия » Любовна
519 0 2

Студено уиски и зелени цигари
на екс и поглед без жал
Минали мечти настоящи кошмари
В замръзнала локва от кал

 

и виждам устните алени
косите от мен галени
очите ù сенчести

с усмивка във мен втренчени

Очите ù сини тихи омайни
Потайно криещи тайни
мечти и надежди безкрайни

 

замаян от алкохол
отчаян от любов
завъртам още един рол
докато стана готов

 

Пристъпва бавно със страх
а аз направо към нея летя
прегръщам я и тя превръща се в прах
и събуждам се аз от съня

 

Споменът за нея пари изгаря дори
Прелита във сънища идва в кошмари
Целува ме и пак оставя ме сам
Обречен да я виждам само пиян

 

А сърцето вече е спряло не диша
душата сломена без чувство
с пресъхнало гърло ти пиша
и ти показвам какво е изкуство

© Николай Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??