15.03.2008 г., 13:27 ч.

Стъпало 

  Поезия » Друга
755 0 1

СТЪПАЛО


Стъпало след стъпало
изкачваш ти...
Понякога заспало...
понякога с желание.
Стъпало след стъпало
изкачваш ти...
понякога изцяло,
понякога сълзи
проронваш,
щом не можеш
да прескочиш по-високо,
поредното стъпало...
Cъдбата е жестока!

© Светозар Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??