4.04.2006 г., 14:06 ч.

Стъпка напред!!! 

  Поезия
1553 1 3

Когато твоите приятели се окажат,
твои предатели,не се отчайвай,
не увесвай нос!
А погледни към небето,
как слънцето ти се усмихва,
радвай се на новия ден,
радвай се че те има!!!

С гордо вдигната глава,
искам ти да си сега,
и този текст с бясно темпо,
да кънти в твоята глава,
и пред очите ти да блестят лъчите,
и усмивката да е на твоето лице!

А не унил да си сега,
и погледнал към небето,
облаци да го засенчват.
Не се предавай,
падаш,става,
не се отказваш,
дори без капка сила
ти да си останал,
бориш се и оцеляваш!!!

Това е живота,
това е твоя живот,
още много те очаква,
още предатели,
приятели и много несполуки!!!

Но не искам ти да се отказваш,
сещай се за този текст,
когато ти си тъжен,
и като ранена птица,
извиси се над света,
над всички тези те са без души,
наказани да страдат в нощта!!!

Знай аз съм с теб,
в добро и зло до края на света,
за да сме винаги стъпка напред!!!

Стъпка напред!!!

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??