10.03.2008 г., 12:13 ч.

Стъпки по пясъка 

  Поезия » Любовна
950 0 3

По пясъка горещ душата ми тича,

търси те из алените поля...

А сърцето кълне се, че те обича,

повече от всичко на света…

 

 

Топъл дъжд над любовта пак вали...

Сипе се вълшебния прашец!

Сбъдват се една по една всички мечти,

от чувствата си направих венец!

 

 

Пъстри линии образуват дъгата

над нашите съдби красиви!

И усещаш вече във въздуха добрината,

всичко е обвито с чувства мили!

 

 

А морето се бушува с вълни пенливи!

Сърцето теб сънува… иска те завинаги!

И крещи след тебе... ”Обичам те”.

Душата те намира, остава завинаги до теб!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??