2.07.2015 г., 18:21 ч.

Суетния творец 

  Поезия
386 1 3

 

СУЕТНИЯ ТВОРЕЦ

 

по популярна в миналото мелодия

Оценките, оценките, оценките!
- Не ми ги казвай, не, не ми ги казвай!
оценките са мярка за преценките,
че даже за културата на фенките.

Но дума стане ли за коментарите
- Какво ще правя, ах, какво ще правя!?
ти иде да съдереш и хастарите
на творчеството плюто в коментарите.

А някой да се сеща за поезия?
- Кои поеми и какви поети?
чете ли някой стихове и разкази,
или пък само чешеме си крастата!?

 

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??