7.11.2017 г., 11:34 ч.

Супа 07.11.2017 

  Поезия » Любовна
265 0 2

Нежно я потапям във водата,
прехласнат наблюдавам същността.
Първо и изплуваха зърната,
и после водата сякаш завря...

 

Намалих, със сълзи я подправих...
Треперещ, разбърках енергично.
Любима, пак лошо се опарих...
Така сам си готвя - поетично!

© Красимир Всички права запазени

"Любовта е живот. Другото е просто съществуване."

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??