11.10.2007 г., 11:34 ч.

Суша 

  Поезия
779 0 19
Как искаш
да достигнеш
дълбините на очите ми?
Не разбра ли вече - 
такава суша
и светът не помни...

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??