Oct 11, 2007, 11:34 AM

Суша 

  Poetry
780 0 19
Как искаш
да достигнеш
дълбините на очите ми?
Не разбра ли вече - 
такава суша
и светът не помни...

© Нежното Ласо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??