19.01.2011 г., 14:11 ч.

Сутрин 

  Поезия
756 0 14

Сутрин е, но ти

си още вечер -

дъхаш на угаснала луна.

Сутрин ей такава 

непосрещната -

някак си неканена дошла.

Сутрин се промъкваш

със звездите,

светнали в очите

ти сега.

Сутрин през мъгливите 

трасета 

пътя си намери 

към дома.




© Искра Радева Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??