12.06.2007 г., 14:31 ч.

Сутрин рано 

  Поезия
857 0 6
Щом сутрин слънцето изгрее
и видя твоите очи,
дъгата с небето ще се слее
и с целувка ще ме стоплиш ти.

Но ако сутрин рано се събудя
и ти не си до мен,
облаците, всички, ще пробудя,
дъжд да завали в този ден.
Защото слънцето за мен си ти,
а дъждът е моята тъга,
любовта е в моите очи,
чиста като утринна роса.

© Анжела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??