30.09.2023 г., 11:43 ч.

Сутрин с теб 

  Поезия » Любовна
332 0 0

Събуждане...

след дълъг мрак.
Изгревни лъчи докосват душата.
В ума бушуват

"къде"

"дали"

и как"
ще се срещнат отново сърцата.
Нетърпелив...

тя чака ли знак
или сама тàен сигнал ще даде?

© Холи Дайвър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??